• Specialbeställningar

  • Specialbeställningar

  • Specialbeställningar

  • Specialbeställningar

  • Specialbeställningar

Specialbeställningar

Specialbeställningar är vad vi väljer att kalla alla de hattar som inte görs i standard utförande. I vårt sortiment har vi över 600 olika hattstockar som vi kan utgå ifrån men vi kan också tillverka hatten exakt efter dina önskemål och mått. Höjden på hatten bredden på brättet det är endast fantasin som sätter stopp.

Tyg, läder, fjädrar, mönstrad, paljetter, plast osv, variationen av material som hatten kan kläs med är oändliga. Vi kommer vid en sådan här beställning vilja att ni skickar tyg och färgprover samt en beskrivning av hattens utseende, skiss och bilder. När vi har gått igenom beställningen ser vi om vi kan uppfylla önskemålen om hur hatten skall se ut och i vilket material som den skall tillverkas i.

Efter att vi tittat på beställningen kommer vi skicka en offert på hatten.

Det finns inga fasta priser vid den här typen av beställningar, eftersom varje beställning är individuell och varierar utifrån beställarens krav på material och utseende. Leveranstiden på denna typ av beställningar kan variera.

Detta beror delvis på om vår leverantör har det materialet ni efterfrågar på lager eller om detta måste special beställas. Men även tillverkningstiden varierar också beroende på hur komplicerad hattens utformning är. För att få en perfekt passform rekommenderar vi alltid att man levererar ett mått taget med konformatör. Konformatörsmåttet gör så att vi har möjlighet att tillverka en hatt som sitter perfekt på huvudet.

 

Ett urval av specialbeställningar vi tillverkat