En handgjord hatt är den perfekta presenten till nära och kära, en vän eller kollega.

Även om man vill överraska med en hatt i present, behöver vi få uppgifter för att kunna tillverka en hatt som sitter perfekt på huvudet. Att be mottagaren ta ett konformatörsmått eller måttbandsmått utan att vederbörande misstänker något, får nog betraktas som i det närmaste omöjligt.Vi har därför gjort det lättare för dig som vill ge bort en hatt i present. Genom att köpa och skriva ut ett snyggt presentkort blir gåvan både enkel att administrera och speciell.

När du ger bort en doktorshatt – tänk på att det alltid finns ett sista beställningsdatum för hatten och att det är olika för varje universitet/högskola.

Gå in och läs vad det står på aktuellt universitets/högskolas sida. Länk hittar du under Produkter, klicka på Doktorshattar i menyn och se vad som gäller. Mottagaren av presentkort för doktorshatt måste komplettera beställningen med ett konformatörsmått eller ett korrekt taget måttbandsmått. Information om tillvägagångssätt finns i menyn under Beställning/måttagning.

Viktigt att tänka på! 

Fyll i beställningsformuläret för presentkort. När vi mottagit din beställning skickar vi faktura till dig. Så fort fakturan är betald skickar vi en pdf.fil som överensstämmer med din beställning. Du kan nu skriva ut presentkortet. Fakturanummret fungerar som en beställningskod som du ger mottagaren tillsammans med presentkortet. Mottagaren går in på hemsidan och fyller i sina uppgifter och beställningskoden i beställningsdokumentet. När vi får beställningen matchar vi beställningarna med hjälp av koden. Presentkortet är giltigt i ett år. Presentkortet är personligt och kan inte överlåtas