Nu kan jag titulera mig modistmästare!

Nu kan jag titulera mig modistmästare!
Hurra!!! Nu kan jag titulera mig modistmästare. I somras bestämde jag mig för att göra mästarprovet i modistyrket. Igår kom så äntligen brevet från Sveriges Hantverksråd. Nu är jag dubbelmästare! Jag brukar ogärna skryta om mig själv men just denna dag känner jag mig lite extra stolt över min prestation.
Jag är den första kvinnliga hattmakarmästaren genom historien.
Jag är den första personen som har mästarbrev både som hattmakare och modist genom historien.
Jag är den enda i världen som just nu innehar båda dessa titlar.
En milstolpe för mig men också en milstolpe för kvinnliga hantverkare genom historien. Nu siktar jag på att nå nya höjder👑Idag firar vi lite extra.

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>