Rädda Hattmakaryrket på Käringön

Rädda Hattmakaryrket på Käringön

Ute i västerhavet finns en saltstänkt pärla som ligger mig extra varmt om hjärtat. Uppväxt på Hälleviksstrand var Käringön aldrig långt borta. Efter att barndomshuset på ”Strana” såldes är det, sedan 17 år, till Käringön jag reser när jag vill åka hem. Här finns mina vänner, gamla klasskompisar och underbara minnen. När jag kliver av färjan är jag hemma. Lugnet, dofterna och den vackra naturen är balsam för själen. Här finner jag inspiration och tankar energi.

Nu, när jag har det tufft efter coronans framfart, ställer öborna upp för att hjälpa mig rädda Hattmakaryket att överleva. Handlar’n på Käringön var snabba med att erbjuda sig att visa våra stödprodukter. Är du nyfiken hittar du information och våra stödprodukter på display i affären.

Ett stort och innerligt varmt tack till Handlar’n på Käringön och alla fantastiska öbor som i olika former hjälp till och bidragit till att sprida information om Rädda Hattmakaryrket kampanjen.

Tack för alla insatser och värdefullt stöd. Jag lyfter på hatten!

Sveriges Hattmakare Förening har tagit fram en affisch i A4 format och en fyrsidig broschyr i A5 format. Medlemmarna i Föreningen har arbetat fram Kampanjmaterialet ideellt. Vill du hjälpa oss att sprida information om Rädda Hattmakaryrket kampanjen? Beställ kampanjmaterial via mail till shf@hattmakarna.se

Läs mer om Rädda Hattmakaryrket kampanjen här