Franzéns Hattmakeri firar 15 år!

Franzéns Hattmakeri firar 15 år!
För precis 15 år sedan gick flyttlasset från Stockholm till Göteborg. Då som nu sitter jag och färdigställer hattarna till Göteborgs universitet. Då, 2003, hade jag jobbat med hattar sedan 1995. Efter 6 års utbildning i Oslo, London, Pietarsaari och Stockholm och med gesällbrev både som modist och hattmakare i fickan vågade jag ta steget och starta eget. Det är det bästa men också det mest skrämmande jag gjort. De flesta var skeptiska och undrande inför mitt yrkesval men jag hade hittat hem och trodde på mig själv. Känner mig verkligen stolt över det jag åstadkommit under dessa 15 år. Och rörd… För det har verkligen varit blod, svett och tårar! Vilken resa! Nu väntar invigning av Nya Hattmakeriet och då kommer bubblorna att flöda!