Stödprodukt – Hattmakarnas Tygkasse

Stödprodukt – Hattmakarnas Tygkasse

Hattmakarnas Tygkasse

Trycket på tygkassen är inspirerad av hattmakaryrkets skråsymbol med hatten och stomjärnet innesluten i en cirkel. På ena sidan finns hattmakaryrkets skråsymbol. På andra sidan är hattmakarnas skråsymbol omgiven av 40 hantverksyrkens skråsymboler eftersom vi vill betona vikten av att stödja allt svenskt hantverk.

Tygkassen är tillverkad i 100% certifierad ekologisk bomull enligt SKAL och produktionen certifierad av GOTS och REACH.

Tygpåsen har dubbla sydda sidor. Den är lika bred längs både sida och botten vilket ger en stabil och rymlig bomullskasse. Måtten på påsen är 40x40x14cm. En användbar allroundkasse som klarar minst 15 kg. Den finns både med långa och korta handtag med förstärkta sömmar.

På insidan finns en extra ficka för praktisk förvaring. Den sitter på sidan nere vid botten och passar bra till mobilen eller vattenflaskan. Tygkassen rymmer både den lilla och stora hattasken.

Tryckoriginal Gunnar Ehnbom

Hattmakarnas Tygkasse kostar 190 kr

Hattmakarnas tygkasse är en stödprodukt som ingår i Kampanjen Rädda Hattmakaryrket som drivs av Hattmakarnas branschorganisation Sveriges Hattmakare Förening.  Alla insamlande pengar från försäljningen av stödprodukterna går till att rädda Franzéns Hattmakeri – Sveriges sista Hattmakeri. Läs mer om kampanjen och beställ Hattmakarnas Tygkasse här

Stort tack för ditt stöd i kampen för att rädda Hattmakaryrket!